Festivals

El pop, el rock i el folk, a punt d'envair el Baix Camp de la mà del Festival Accents

La setena edició comença aquest cap de setmana i afegeix la Selva del Camp com a nou escenari

El cicle comptarà amb les actuacions de Blaumut, Pau Vallvé o Ferran Palau, entre altres, i un espai dedicat al flamenc

| 30/09/2020 a les 09:30h

Blaumut
Blaumut | Xavier Mercadé
A diferents indrets del Baix Camp -Reus, Cambrils i la novetat d’enguany, la Selva del Camp- al llarg dels mesos d'octubre i novembre se celebrarà la setena edició del Festival Accents, un espai de trobada dels estils rock, pop i folk dels Països Catalans.

Enguany, reafirmant la seva aposta pel suport a la cultura i el compromís amb el territori, l'Accents omplirà la tardor de música amb alguns dels artistes més destacats del panorama musical català, propostes flamenques consolidades i conjunts de folk amb anys de trajectòria. Així, Blaumut obrirà les portes d'aquesta setena edició presentant el seu 0001 (Música Global, 2020), mentre que seran Los Hermanos Cubero els encarregats de posar-hi el punt final. 

Una tardor plena de concerts
Aquest dissabte 3 d’octubre Blaumut donarà el tret de sortida al festival a les 21 h, al teatre Bartrina (Reus). A la mateixa hora i uns metres més enllà, el 16 d'octubre, a la sala Santa Llúcia (Reus), Pau Vallvé presentarà La vida és ara (autoeditat, 2020). El 18 d'octubre, a les 19:30 h, la Cripta de l'Ermita de Cambrils acollirà el concert de Pau Alabajos, vingut des del País Valencià. El mes el tancarà Joan Masdéu a la Selva del Camp, que actuarà al castell de Paborde el 23 d'octubre a les 19 h.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@joanmasdeu a la presentació de l'Accents al @jardidelacasarull

A post shared by AccentsFestival (@accentsfestival) on


El mes de novembre seguirà amb un espetec de concerts, com el del cantautor Ferran Palau (8 de novembre a les 19 h al teatre Bartrina) o el del solsoní Roger Mas (21 de novembre a les 21 h al castell de Paborde). Finalment, la programació es completa amb Los Hermanos Cubero (sala Santa Llúcia, 28 de novembre) i un cicle de flamenc, que inclou Rocío Márquez (teatre Fortuny, 7 de novembre), Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach (Cripta Ermita de Cambrils, 15 de novembre) i Alquímia Flamenco (teatre Fortuny, 12 de desembre).

Vermuts i vins
El festival també oferirà un seguit de concerts gratuïts al jardí de la Casa Rull de Reus a l’hora del vermut: Donallop (3 d’octubre), Yuhniversia (12 d’octubre) i Rampaire (17 de novembre). A més, també s'hi reservarà un espai per 'Vi, glossa i estrelles': una fusió entre poesia, vins i estels que proposa un maridatge nocturn entre la DO Catalunya, l’astronomia de la mà d’Alexandre Bonanit i la glosa de Gemma Balagué ‘Fardatxa’.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pau Vallvé, Blaumut, Accents, Ferran Palau, Festival Accents, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.