estrenes

Trau segueix fent camí en un món de peixos voladors

La banda de Sant Boi de Llobregat ens mostra en exclusiva el clip «Segueixo caminant»

Trau: «Ens agrada deixar-nos influir pel surrealisme i la música popular catalana»

| 29/09/2020 a les 14:30h

Trau
Trau
Fa un parell de setmanes, Trau -reconvertit en quintet- publicava el nou àlbum 33/45 (U98 Music, 2020), un disc més madur, que homenatja la música i els vinils que els han marcat la carrera. Avui n'estrenem en exclusiva un nou videoclip: “Segueixo caminant”.


La peça és una mena de càpsula d’allò més representativa del que Trau defensa amb el seu projecte: prop de tres minuts i mig de pop cru i optimista, incorporant-hi electrònica i lletres surrealistes. "Hem jugat a les lletres amb tocs surrealistes perquè emfatitzem la imaginació i li donem via lliure perquè estigui per sobre de la realitat. Ens agrada deixar-nos influir pel surrealisme i la música popular catalana", ens comentava el teclista de la banda, Xavi Artigas, en una entrevista publicada a principis de mes.

Així, el grup ens porta de la mà a tot un nou món en què els peixos volen i els ocells neden, i els rius corren dalt dels caps de la gent mentre els núvols es passegen pels nostres peus. L’audiovisual, enregistrat des de l’objectiu d’Ester Umbert, és un retrat en imatges de l'ambient surrealista i divertit que envolta la banda i les seves cançons.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Segueixo caminant, Trau, videoclip, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.