revista

El pop i la rumba de La Pegatina al descobert a l'Enderrock d'octubre

El número 309 inclou una entrevista en profunditat a la banda rumbera pel nou disc 'Darle la vuelta'

La revista de novembre es complementa amb un reportatge sobre Jordi Barre i Maxime Cayuela, així com amb entrevistes a Pau Vallvé, Sidonie o Sílvia Pérez Cruz, entre altres

A més, a la publicació d'aquest mes també s'hi troba el nou disc recopilatori de Cases de la Música, la revista oficial de la Fira valenciana Trovam i la prèvia del festival Accents

| 01/10/2020 a les 12:00h

La Pegatina ja fa més de 15 anys que trepitja escenaris i s'ha guanyat una reputació internacional. El seu camí? La rumba. Tot i que el disc que descobreix enguany, Darle la vuelta (Warner, 2020), compta amb una producció i una sonoritat més popera de l'habitual. Així ho explica la banda al nou número d'octubre, del qual són portada. La revista es pot adquirir com sempre, i des d'avui mateix, a quioscos i llibreries, i en format digital a través de la plataforma iQuiosc.cat.

Al número d'aquest mes també repassem amb profunditat el llegat de Jordi Barre, recordat recentment per la versió que un nen de deu anys va fer de "Tant com me quedarà". Parlem amb l'infant, Maxime Cayuela, que va recuperar el tema de Barre -amic del seu avi- al programa The Voice Kids de la televisió francesa, saltant així, de la nit al dia, a la fama.

El confinament va endarrerir molts discos, i també inspirar-ne uns quants. Entrevistem Pau Vallvé, que acaba de presentar La vida és ara (autoeditat, 2020), 13 temes cuinats durant l'aïllament. Parlem també amb Sidonie que, després de més de 20 anys de trajectòria, ha decidit reinventar-se amb una obra conceptual, El regreso de Abba (Sony, 2020), un doble disc i un llibre que es complementen, i que obren les portes a les influències dels ritmes llatins, mantenint el pop i la psicodèlia marca de la casa. A més, descobrim el nou àlbum de Sílvia Pérez CruzFarsa (género imposible) (Sony Music, 2020), un recull d'experiències interdisciplinars, que s'havia de presentar la passada primavera. Ens ho explica ella mateixa i ens avança que en directe l'acompanyarà una banda de primeríssim nivell.

En aquest número 309 també aprofitem per parlar amb Roger Usart, Fito LuriSuasi i La Fúmiga, que presenten nous discos, a més de també amb Dolo BeltránRoc PuigKovitch i Marc Amat. A la revista d'octubre també hi podràs trobar un repàs al concurs Sona9 -com van anar els concerts preliminars i quins han estat els cinc grups semifinalitstes-, la revista oficial de la Fira valenciana Trovam, i el nou disc recopilatori que encartem dels artistes de Cases de la Música.

A la secció Acords i desacords, opinen Lildami i Maria Xinxó. La foto del mes la protagonitzen Maria Arnal i Marcel Bagés, i El disc del mes per Jordi Bianciotto és La vida és ara (autoeditat, 2020) de Pau Vallvé. Finalment, el número inclou un repàs del festival de tardor Accents. 
 

Portada Enderrock 309 Foto: Òscar Penelo

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Fito Luri, Roger Usart, Accents, Trovam, Cases de la Música, Sílvia Pérez Cruz, Sidonie, Pau Vallvé, Maxime Cayuela, Jordi Barre, La Pegatina, novembre, revista 309, revista, Suasi, La Fúmiga

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.