ESTRENES

«Mal de pair», el debut en català del grup mallorquí Roulotte

Estrenem en exclusiva el nou senzill de la banda, tota una declaració d'intencions

| 06/10/2020 a les 12:30h

Roulotte
Roulotte | Arxiu del grup
El 2014, del centre de Mallorca, en naixia Roulotte, una proposta de pop rock liderada pel cantant Miquel Garcia, amb una llarga trajectòria a les espatlles. Sis anys més tard, fan un nou pas tot debutant en català. Estrenem, en exclusiva, el nou senzill "Mal de pair", una al·legoria a les relacions sentimentals, un viatge per les vivències amoroses i un espai de reflexió de com vivim.  


"Mal de pair" s'erigeix com una cançó amb detalls, que emfatitza música i lletra com un mateix patró on les paraules crues i tristes van acompanyades de recursos musicals que fan despertar l'atenció de l'espectador. Música i lletra com a elements denominadors. 

Un senzill que formarà part del tercer àlbum de la formació, Le Mans (Blau, 2020), i que ha estat produït pel veterà teclista i compositor argentí Tito Dávila, un dels músics més rellevants de l’escena rock a Hispanoamèrica i a l'Estat espanyol. La gravació ha estat duta a terme durant aquest estiu pandèmic a Santa Maria del Camí (Mallorca) de la mà de Pere Estelrich com a tècnic de so. Les mescles i masterització han estat feina de l’enginyer Jordi Solé als prestigiosos estudis Music Lan d’Avinyonet de Puigventós (Figueres). La banda estrenarà el senzill en directe el 27 de novembre a Shamrock (Palma), en format acústic. I ben entrat el gener de 2021 presentaran el disc oficialment a Barcelona i Palma. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, roulotte, estrena, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.