ESTRENES

Música experimental de la mà de Vibora † Umbra

Estrenem «Polybius», el nou clip del projecte musical de Martí Joan

| 05/10/2020 a les 14:30h

Vibora † Umbra
Vibora † Umbra | Arxiu de l'artista
Misteri, ombres, sang, videojocs, i ritme, molt de ritme, en el nou videoclip de Martí Joan. En el marc del projecte Vibora † Umbra, l’artista mataroní debuta amb You Can Run But You Can't Hide (Aiguamoll Records / Hiddentrack Records 2019), amb una edició en casset, a més de la digital, que transpira anys vuitanta per tot arreu. El senzill "Polybius", que estrenem en exclusiva, es tracta d’un experiment musical i visual on es veu un escurçó que travessa el cos humà disseccionat en un format de radiografia. 


Apassionat dels sintetizadors analògics, les pel·lícules de terror i els videojocs retro, el synth pop de Vibora † Umbra funciona com una banda sonora Slasher, amb un component narratiu molt accentual que et transporta a un món de 8 bits, pixelat, opressiu, obscur i aterridor, amb referències en la vessant musical com John CarpenterJóhan Jóhannsson, Jeremy Schmidt.

Els quatre temes que formen l’EP tenen estructures marcades, amb introduccions ambientals plenes de pads, als quals es van afegint arpegis i teclats per desembocar en pulsacions més rítmiques i ballables: tensió que esdevé acció en els aproximadament 5 minuts que dura cada tema.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Vibora † Umbra, Polybius, marti joan, videoclip, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.