ESTRENES

L'autocrítica complicada d'Spxxn P

Estrenem «Complicació», una paròdia de les relacions amoroses

Spxxn P: «He passat de tenir zero expectatives a visualitzar moltes oportunitats»

| 08/10/2020 a les 13:30h

Spxxn P
Spxxn P | Arxiu de l'artista
Sota la filosofia del 'Do it yourself', neix el projecte de Spxxn P, l'àlter ego de Pere Sala, un artista multidisciplinari amb anys de trajectòria que l'avalen en el món audiovisual. Des de fa temps utilitza la música i l'escriptura com una via per comunicar-se amb ell mateix i per treure sentiments i emocions. I sovint ho fa des d'una perspectiva irònica, satírica i còmica. Com diu ell mateix: "faig art per generar controvèrsia". Una controvèrsia que també genera el seu nou senzill, "Complicacions", que estrenem a Enderrock.cat. 



"Una cançó que s'ha d'interpretar amb ironia i comèdia, és una autocrítica a mi mateix" clarifica el mateix autor sobre "Complicació". Una relació amorosa d'alts i baixos, d'adonar-se que vols estar amb una persona i d'estar en el mateix món, són algunes de les sensacions que estava vivint l'artista de Sant Cugat del Vallès en el moment de la seva creació: "Qui conegui tota la meva discografia i els meus vídeos sabrà per on van les coses".

"Complicació" és un senzill amb un ritme molt marcat, que forma part del seu primer EP Oblidar (Kasba 2019), una recopil·lació de peces que es mouen entre els "beats repetitius" del rap i el hip-hop, i els vessants més melòdics del trap. A nivell temàtic, "tot l'EP narra una relació bastant complicada, un pessimisme que estava vivint jo en aquell moment. Tot des d'una perspectiva metafòrica i indirecta".

La força de l'audiovisual
"Complicació" ve acompanyat d'un videoclip, autoproduït pel mateix artista, i que veurà la llum demà 9 d'octubre. Una producció que ha aconseguit la nominació de prestigiosos concursos com són els UK Music Video Awards, un dels certàmens més prestigiosos, el festival Madrid Indie Film Festival com a millor videoclip i millor director i, per últim, l'Evolution Mallorca Film Festival. L'audiovisual ha servit a Spxxn P, com ell mateix explica, "per complementar la lletra de la cançó. Durant tot el rodatge, de molts dies, la frase 'això és molt complicat' era recurrent."
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, rap, estrena, trap, complicació, Spxxn P

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.