festival

El mètal lleidetà, citat diumenge al Makot Rock

Diumenge a les 17h, a Alguaire, se celebrarà una nova edició del festival, ajornada a causa de la pandèmia

Hi actuaran Saüc, Hollow Cry i Blindpoint, finalistes del concurs de bandes organitzat per l'Associació Makot Rock i el Consell Comarcal del Segrià

Esclat de l'escena musical de les Terres de Ponent

| 08/10/2020 a les 18:00h

Makot Rock
Makot Rock
Aquest diumenge 11 d’octubre, la Plaça de la Sardana d’Alguaire acollirà el festival Makot Rock, tres concerts dels finalistes del concurs de bandes organitzat per l’Associació Makot Rock i el Consell Comarcal del Segrià. L’esdeveniment, celebrat anualment, es va haver d’anul·lar el març passat a causa de la pandèmia però, tot i així, l’organització ha volgut recueprar-lo, en un format més reduït, per tal de seguir promovent música i cultura a les terres de Ponent.

Així, a les 17h començarà a Alguaire l’edició d'enguany amb les actuacions dels balaguerins Saüc (rock dur), els pallaresos Hollow Cry (mètal) i els lleidetans Blindpoint (mètal), finalistes del concurs. Un jurat especialitzat valorarà els tres concerts i decidirà qui s’endurà cadascun dels premis, éssent el primer la gravació d’una maqueta d’estudi, el segon l’enregistrament d’un videoclip i el tercer un book fotogràfic.

Mesures de seguretat
Per assistir al concert, i per tal de dur el control d’aforament i traçabilitat, es requereix una inscripció prèvia a través de makotrockalguaire[@]gmail.com o aquest formulari, a més de pagar una entrada de 2€ (excepte si s’és soci de l’associació). Al recinte se seguiran totes les mesures de seguretat: desinfecció, distància social, ús de mascareta i el públic distribuït en taules d’un màxim de 6 persones.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festival, metal, Makot Rock, Saüc, Hollow Cry, Blindpoint, ponent, lleida

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.