Sona9

Lles inaugura la segona temporada del SONA9

El primer episodi de la nova versió televisiva del concurs Sona9 descobrirà el projecte en solitari del músic collbatoní Lluís Arruga

El programa serà presentat per Marc Bala i tindrà una durada de 6 capítols, que es podran veure en directe els dissabtes al 33 i en diferit, a TV3 a la carta

El programa dedicarà cinc espais monogràfics a cada finalista i un darrer capítol dedicat a la final del Sona9 2020

El 33 estrena la segona temporada 
del programa 'Sona9'

| 17/10/2020 a les 14:00h

Marc Bala entrevistant Lluís Arruga (Lles)
Marc Bala entrevistant Lluís Arruga (Lles)
El projecte en solitari de Lluís Arruga porta per nom Lles. Una proposta intimista i emocional que ens apropa a la naturalesa del seu refugi més personal, Collbató. En el primer episodi de la segona temporada del Sona9 -emès aquest dissabte 17 a les 21.50 h al 33-, visitem casa la seva àvia, punt neuràlgic d'inspiració per les seves cançons. També s'hi veurà el concert en acústic que el músic, acompanyat per Júlia Feixas als teclats, va gravar a la Casa de la Música de l'Hospitalet, la Salamandra. Així com les gravacions a l'estudi La Bucbonera de Caldes de Montbui o l'entrevista de Lluís Gendrau al programa Sona9 d'iCat. Tot plegat, presentat per Marc Bala, cantant i compositor de Copa Lotus, guanyador del Sona9 2013. 

El Sona9 és una producció de Grup Enderrock realitzada per Clack. La segona temporada del programa arriba dos anys després de la seva primera versió, amb sis capítols en els quals es coneixeran els cinc finalistes del concurs d'enguany i, en l'últim, se'n descobrirà el guanyador a través d'un episodi dedicat a la final, que tindrà lloc a la Sala Mirona de Salt el proper 18 de novembre. 

Així doncs, l'emissió del Sona9 TV començarà aquest dissabte 17 d'octubre i s'allargarà de forma setmanal fins el dissabe 21 de novembre amb els capítols monogràfics a la resta de bandes finalistes d'enguany, Reïna, Les Buch, Efímer i Remei de Ca la Fresca. Sempre a les 22 h al 33. Els capítols també es podran visualitzar posteriorment a TV3 a la carta. 
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, finalistes, CCMA, Canal 33, Sona9 TV, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.