SONA9

La música d'Efímer al Sona9 d'iCat d'aquesta setmana

Tercer concert en format acústic a càrrec dels osonencs Efímer

El programa s'emet cada diumenge a les 22 h a iCat

El 33 estrena la segona temporada 
del programa 'Sona9'

| 18/10/2020 a les 14:00h

Efímer
Efímer | Carles Rodríguez
El programa radiofònic del Sona9 d'iCat continua amb la voluntat de seguir descobrint nous grups novells. L'espai conduït per Lluís Gendrau es pot escoltar cada diumenge a les 10 de la nit i repassa l'actualitat del concurs de bandes emergents organitzat pel Grup Enderrock, així com també posa el focus d'atenció en formacions amb novetats discogràfiques.

Aquest vespre arriba una nova píndola dels Acústics d'iCat, enregistrats des de la Casa de la Música de L'Hospitalet, amb els cinc semifinalistes del Sona9 2020: Les BuchLlesReïnaRemei de Ca La Fresca i Efímer. La darrera setmana escoltàvem el cantautor Lluís Arruga (Lles) i aquesta ens endinsem en l'univers d'Efímer. El grup vigatà va passar a la fase final gràcies al vot popular amb unes cançons que van més enllà del pop per explicar-nos sensacions passatgeres i històries d’amor. El septet osonenc formula una fusió amb ritmes i arranjaments llatins, amanits amb tocs de jazz, funk i afrobeat. 


El concurs s'acaba i recordem que els semifinalistes gravaran un tema original produït per la també vigatana Joana Serrat. Una vegada superada aquesta fase, la Mirona de Salt serà el bressol de la final del Sona9 2020, que comptarà amb les tres bandes classificades. 

Pots escoltar els temes d'Efímer en el següent enllaç.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sona9, enderrock, sona 9 iCat, sona9 202, Efímer

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.