Sona9

El pop majestuós de Reïna al descobert al programa televisiu Sona9

Aquest dissabte 24 s'emet el segon capítol de la segona temporada del Sona9, que s'endinsa en el projecte mallorquí Reïna

El programa dedicarà cinc espais monogràfics a cada finalista i un darrer capítol dedicat a la final del Sona9 2020

Cada episodi s'emet els dissabtes a les 21:55 h al 33 i a les 12 h a TV3

El 33 estrena la segona temporada 
del programa 'Sona9'

| 24/10/2020 a les 14:00h

Reïna al programa Sona9
Reïna al programa Sona9
Venen de Mallorca, estudien a Barcelona i han engegat un grup de música en plena pandèmia. Es diuen Reïna i són els protagonistes del segon episodi de la segona temporada del Sona9, que s'emetrà aquest dissabte a les 21.50 h al 33. En aquest capítol coneixerem la Carme Vives, en Pere Amer, l'Adrià Mayordomo i en Biel Riera, integrants d'aquesta nova banda que porta una proposta de pop nu, amb una forta càrrega poètica i justa ingenuïtat.

Marc Bala, el presentador del programa, conduirà en mitja hora un segon episodi que passarà pel concert acústic de Reïna a La Casa de la Música de L'Hospitalet, per l'entrevista de Lluís Gendrau al programa Sona9 d'iCat, per l'estudi Bucbonera de Caldes de Montbui -on el quartet va gravar amb Joana Serrat com a productora- i pel seu local d'assaig, a Mallorca.

El Sona9 és una producció de Grup Enderrock realitzada per Clack. La segona temporada del programa arriba dos anys després de la seva primera versió, amb sis capítols que descobreixen els cinc finalistes del concurs d'enguany i, en l'últim, se'n desvetllarà el guanyador a través d'un episodi dedicat a la final, que tindrà lloc a la sala Mirona de Salt el proper 18 de novembre.  

A més, cada episodi es podrà tornar a veure el dissabte següent a les 12 h del migdia a TV3, i també a TV3 a la carta. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, finalistes, Reïna, 33, Sona9 tv

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.