ACTUALITAT

Nou episodi de 'Clipping' amb Marc Pujolar i Maria Xinxó com a convidats

Avui dissabte 31, el Canal 33 emet el segon capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

Aquesta setmana, el director de cinema Marc Pujolar serà el protagonista de la secció “Fabricant de clips”, en un programa en què també intervindran el grup 31 FAM i la periodista Maria Xinxó

| 31/10/2020 a les 14:00h

Marc Pujolar a 'Clipping'
Marc Pujolar a 'Clipping'
Aquest dissabte, 31 d’octubre, a les 22.20h, el Canal 33 emetrà un nou capítol del programa musical Clipping, que oferirà una àmplia selecció de clips de qualitat per mostrar l’actualitat de la creació musical i audiovisual. El nou espai donarà cabuda als artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d’un miler de videoclips en català. Clipping és una producció de TV3 amb la col·laboració del Grup Enderrock.

A la secció "Fabricant de clips", amb un realitzador o realitzadora que explica les seves creacions, aquesta setmana el director de cinema Marc Pujolar repassarà la seva trajectòria, en què ha dirigit clips d'artistes com Joan Dausà o The Mamzelles. "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pels mateixos intèrprets, aquest dissabte serà "Un plan B". La cançó és una invitació a la festa dels sabadellencs 31 FAM, que fan trap, dancehall i reggaeton en català.

A l’espai "El clipping de…", la periodista Maria Xinxó és el personatge mediàtic que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “Volves de neu”, de la formació Smoking Souls. En aquest segon capítol, a més, es podran veure els clips "Complicació", de SPXXN P, l'àlter ego del raper barceloní Pere Sala, que també és artista audiovisual, i "No s’apaguen les estreles", amb Xavi Sarrià i Pep Gimeno 'Botifarra', de la banda sonora de la pel·lícula "La mort de Guillem", dirigida per Carlos Marqués-Marcet. A més a més, hi sortiran produccions de bandes com Renaldo i Clara, Koers o Alba Careta Group, entre altres.


Clipping, l'aposta per a la producció catalana
Els últims anys, la producció de videoclips a l’escena musical catalana ha crescut quantitativament i qualitativament gràcies a les noves plataformes. Només en llengua catalana, cada any es produeixen un miler de videoclips. Els nous talents es difonen a través de les xarxes socials i el clip és un format que també ha esdevingut un planter per a nous realitzadors.

Partint d’aquesta realitat creixent, el 33 presenta Clipping, un programa setmanal de 30 minuts, que aquesta primera temporada consta de 22 capítols, amb la realització i muntatge musical de l’artista multimèdia barcelonina Mar Orfila. 

El programa, que difon la música popular de proximitat amb un format dinàmic i desenfadat, es pot seguir a través de diverses plataformes i està obert a la participació dels espectadors, que poden votar a través de les xarxes socials.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Canal 33, clipping, actualitat, Marc Pujolar, Maria Xinxó, 31 FAM

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.