estrenes

Gessamí Boada i Elena Gadel ballen a la frontera de la identitat

Descobrim 'On començo jo', la cançó que posa nom al segon disc de la mataronina Gessamí Boada

| 02/11/2020 a les 12:30h

Gessamí Boada
Gessamí Boada | Ana Cano
La mataronina Gessamí Boada presenta el segon disc d'estudi sota el títol On començo jo (Microscopi, 2020) aquest proper 6 de novembre. Dos anys després del seu debut amb White Flowers (Microscopi), la cantant s'atreveix amb una onzena de noves melodies que entrellacen pop, electrònica i indie en una simbiosi que inclou temes en català, castellà i anglès. Estrenem l'avançament d'"On començo jo", la cançó que dona nom al disc i en què Boada s'acompanya de la veu de la cantant i actriu Elena Gadel




"He de confessar que tinc una debilitat amb els duets. Fins i tot va arribar un moment del disc en què m'imaginava una col·laboració en tots els temes. Vaig dir que faria un disc de duets i m'encantaria, però al final no ha estat així... Més endavant!", confessa Gessamí Boada. Tanmateix, el duet amb Elena Gadel va ser una d'aquelles idees que una no es pot treure del cap: "Quan vaig tenir la cançó, la primera persona que em va venir al cap va ser ella per la manera que té de cantar. Hi vaig contactar i de seguida em va dir que sí. Estic supercontenta perquè fa anys que la segueixo i em sento molt afortunada que hi hagi volgut col·laborar". 

La composició inicial d'aquesta cançó va ser amb la guitarra, fet que destaca del procés de composició habitual de la cantant, que acostuma a treballar amb el piano. Assegura que aquest mètode ha resultat positiu perquè l'ha fet descobrir "sonoritats diferents per a mi i noves idees". 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Gessamí Boada, Elena Gadel, On començo jo, estrenes, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.