estrenes

La cara electrònica de Smoking Souls

La banda de Pego presenta una nova versió del seu senzill «Adéu» en clau electrònica juntament amb Biano

| 05/11/2020 a les 12:15h

Smoking Souls
Smoking Souls | Propaganda Pel Fet!
Com els gats, les cançons poden tenir set o tantes vides com es proposin o, si més no, tantes com es proposin els seus creadors. Smoking Souls no es conformava amb el fet que algunes de les cançons que formen part del seu disc Translúcid (Propaganda Pel Fet!, 2019) en tinguessin tan sols una, així que s'han encarregat ells mateixos de fer-les créixer a base de remixos. I avui presentem "Adéu", una cançó que els valencians van publicar l'any passat amb la col·laboració de Mafalda, i que ara es presenta amb una nova sonoritat gràcies al remix electrònic de Biano


"Adéu" són versos d'amor, d'algú que recita a un altre algú l'afecte de passar estones al seu costat, amb frases tan sensibles com: "Si el món acaba demà, si tot acaba demà, que fantàstic sentir-te al costat. En el capvespre cridar un últim vers a la mar." I si una cosa té clara el quartet de Pego, és que l'amor no hi entén de gèneres musicals. Així doncs, ara transforma aquest comiat romàntic en un tema amb base electrònica i ritmes renovats, tot dibuixant una atmosfera lúcida i més ornamental que mai en la carrera de Smoking Souls.

"Conclusió fatal" i l'emblemàtica "Volves de neu" són altres temes que el grup ha passat pel filtre electrònic i que s'inclouen en un EP anomenat Opac (Propaganda Pel Fet!, 2020), nascut durant el confinament de març. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Biano, edrvalencia, Adéu, estrenes, Smoking Souls, Opac

COMENTARIS

Quin drama.

Anònim, 05/11/2020 a les 15:27

Ho sento molt però, m'agrada mol aquest disc.

El que li han fet amb totes les cançons ha sigut destrossar-les. Em sap greu dir-ho així, però haurien de replantejar-se escollir millor els remixers. Per favor i mireu dintre de l'electrònica underground que tenim artistes de talla internacional al país.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.