ACTUALITAT

Nou episodi de 'Clipping' amb Pol Fuentes i el raper Lildami, com a convidats

Avui, dissabte 7, el Canal 33 emet el tercer capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

Aquesta setmana, el músic i realitzador Pol Fuentes serà el protagonista de la secció “Fabricant de clips”, en un programa en què també intervindrà la comunicadora Juliana Canet

TV3 aposta per la música catalana amb el nou programa de videoclips 'Clipping'

| 07/11/2020 a les 13:30h

Lildami a 'Clipping'
Lildami a 'Clipping'
Avui, dissabte 7 de novembre, a les 22.20h, el Canal 33 emet el tercer capítol del programa de videoclip músicals Clipping. Aquesta setmana, el músic i realitzador Pol Fuentes serà el protagonista de la secció "Fabricant de clips", en un programa en què també intervindran el raper Lildami i la comunicadora Juliana Canet. Clipping, que dona veu a artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d’un miler de videoclips en català, cada setmana dona cabuda a una quinzena de clips catalans de qualitat.
 
A la secció "Fabricant de clips", el músic i realitzador Pol Fuentes a parlarà aquesta setman de les seves creacions audiovisuals, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Rosa-Luxemburg, Lax’n’Busto i Mine!. L’espai "El clip de la setmana" destaca un videoclip introduït pel mateix intèrpret: aquest dissabte serà la cançó "Otra raya pal tigre", del raper terrassenc Lildami, en què parla de l’instint de superar els obstacles que posa la vida.


La comunicadora Juliana Canet, col·laboradora de programes de TV3 i Catalunya Ràdio, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “Dies d’estiu”, d’Ariox. A l’espai “La nevera”, el programa recupera un videoclip històric de l’any 1991: "Oració", el primer clip dels banyolins Kitsch, realitzat pel director de cinema i televisió Manuel Huerga.
 
En aquest tercer capítol, es podran veure els clips "Crush", de Fetitxe 13, l’àlter ego del raper reusenc i activista de la cultura hip-hop Joël Prieto, i "Estrès", de Marialluïsa, del debut de la banda igualadina, "És per tu i per mi". A més, hi sortiran produccions de Porto Bello, Karla amb K i Paula Grande, entre altres.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, Julia Canet, Lildami, Pol Fuentes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.