estrenes

Des d'Arnella fins a Corrandes són corrandes: visca els músics de carrer

Estrenem un clip conjunt de la formació amb Jaume Arnella, «Els músics de carrer»

| 10/11/2020 a les 08:30h

Jaume Arnella i Corrandes són corrandes
Jaume Arnella i Corrandes són corrandes
Jaume Arnella i el grup Corrandes són Corrandes presenten "Els músics de carrer", una adaptació lliure de la coneguda cançó "El pobre músic", tot un himne que lloa la figura del sonador essencial, aquell que es guanya la vida tocant en carrers i places, lluny dels grans focus i ben a prop de la gent.    

Jaume Arnella canta "El pobre músic" i Christian Simelio hi respon amb uns versos improvisats sobre la faràndula. Segons expliquen els músics, "el vídeo ha estat enregistrat en una tardor en què la il·lusió per retrobar el caliu de trobar-se músics i públic s'allunya i remou el moll de l'os de tot músic que gaudeix de la màgia dels directes". Com alguns vídeos anteriors de Corrandes són corrandes, el clip ha sigut enregistrat per Guillem Roma, en aquest cas, a Santa Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental.


Actualment, Jaume Arnella i Corrandes són corrandes tenen en marxa el projecte Pedra Foguera, un diàleg entre dues generacions de músics vinculats a la música d'arrel, amb la comunicació com a pal de paller. Així, els romanços i les cançons narratives són interpretades amb un punt reflexiu per Arnella, i replicades pels versos improvisats d'Anaís Falcó i Christian Simelio, que juntament amb l'acordió diatònic de Jaume Casalí completen la formació actual de Corrandes són corrandes.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, corrandes són corrandes, Els músics de carrer, Sons de la Mediterrània, Jaume Arnella, estrena, videoclip, actualitat, Sons de la Medterrània

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.