ACTUALITAT

​Les aromes d'Espígol

Presentem el quartet experimental format per Maurici Ribera, Jordi Farreras, Jordi Morata i Pere del Roble

| 12/11/2020 a les 18:30h

Espígol
Espígol
L'espígol és una planta medicinal, molt acolorida i amb grans beneficis per a l'ésser humà. Tranquil·litza, relaxa el son, evita el mal de cap i té unes olors agradables que atrauen les papallones. Un paral·lelisme que s'imprimeix a la música d'Espígol, que fa peces instrumentals o en català en temps condicional i/o futur sobre animals i plantes..   

La proposta neix com un dels múltiples projectes del músic català Maurici Ribera, conegut, sobretot, per amagar-se darrere de The Missing Leech. Actualment, amb Jordi Farreras (bateria i percussió), Jordi Morata (guitarra elèctrica), Pere del Roble (baix) i Ribera han format com un quartet del ‘sotabosc’ català. 

La seva música, que evoca aires i olors dels vuitanta amb pinzellades d'estils com el postpunk, krautrock, no wave, la psicodèlia, el lo-fi i d'altres estils experimentals, ha trepitjat els escenaris de festivals de renom com el Primavera Sound, el Festival Gorg Màgic o el Cicle Soterrània. El 2019 presentaven Espígol (Aiguamoll Records, 2019), enregistrat i mesclat per Marco Morgione a Micromaltese Estudio, en què començaven a definir les aromes característiques de la formació. 


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, cases de la música, Espígol, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.