estrenes

Èric Vinaixa s'embriaga de la història

El cantant és a punt de descobrir un nou àlbum sota el títol 'La més bonica història' i en descobrim el tall que posa nom al disc

| 12/11/2020 a les 12:00h

Èric Vinaixa al clip 'La més bonica història'
Èric Vinaixa al clip 'La més bonica història'
El músic miravetà Èric Vinaixa és a punt de destapar La més bonica història (Picap, 2020), un disc que arriba tres anys després d'aquell Caos a mig camí (Picap), amb aires renovats, lluminositat i la perspectiva de qui es mira la vida amb més calma, després d'una temporada de dubtes.

El rock'n'roll segueix dempeus en aquest nou compendi de Vinaixa (exRodamons), que assegura que "el rock no és només un baix, una bateria i unes guitarres amb els ritmes accelerats sinó una altra cosa. És una qüestió d'actitud". Per conèixer les noves melodies haurem d'esperar fins al 20 de novembre, però de moment en descobrim la cançó que posa nom al disc: "La més bonica història". 


L'avançament del nou disc d'Èric Vinaixa arriba acompanyat d'un clip amb regust tardorenc. Quatre minuts i escaig farcits de paisatges per respirar i una història que camina al llindar entre la melanconia i l'optimisme de qui ha "tornat a veure el món com la més bonica història" i buceja entre els records de l'amor.

El clip ha comptat amb la realització de Marc Juan i Clàudia i Paula Serra, a més d'amb les interpretacions de Mingo Ripoll, Clàudia Borrell, Cristina Pujol, Edu Torres i Nil i Lluc Paula. "Alguns músics m’han dit que “La més bonica història” és una peça que podria haver compost John Lennon per a la cara B del disc Abbey Road (Apple Records, 1969) dels Beatles. I també m’han confessat que pot tenir un aire de Queen", assegura el músic sobre les reminiscències musicals del nou tall. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrenes, la més bonica història, Èric Vinaixa, estrena

COMENTARIS

El millor videoclip de l’ historia!!

Susana de Cabrils, 12/11/2020 a les 17:32

M’ agrada moltisim , Moltes felicitats una cançó preciosa Èric , els que tenim el plaer de seguir la teva música ,no esperabavem menys com el gran compositor que ets... tens la gran virtud i la capacitar de fer que la teva música Ens
arribi al cor!!
Miravet emblemátic!! Una forta abraçada!!😘

Sra.

DeFlix, 12/11/2020 a les 22:28

Eric Vinaixa....
Un referente de su tierra y de sus raíces

La mes bonica historia

Xavier Trias, 13/11/2020 a les 20:20

La música genera força i Il·lusió. Les imatges de Miravet enamoren

La mes bonica historia

Xavier Trias, 14/11/2020 a les 20:03

La música genera força i Il·lusió. Les imatges de Miravet enamoren

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.