actualitat

Pol Bordas s'emporta el premi Cases de la Música

El raper gironí ha estat mereixedor del premi Cases de la Música 2020, en el marc de la 20a edició del concus Sona9

El guardó se li atorgarà durant la final del concurs Sona9 d'enguany, que es podrà seguir aquest dimecres 18 en 'streaming'

Pol Bordas, urbà i reflexiu

| 16/11/2020 a les 14:30h

Pol Bordas
Pol Bordas | Carles Rodríguez
Des de Girona i amb dinou anys, Pol Bordas es proclama guanyador del premi Cases de la Música 2020, un guardó que rebrà aquest dimecres 18 de novembre a la sala La Mirona de Salt, durant la final de la 20a edició del Sona9. El músic aposta per una proposta musical que combina els gèneres rap i trap, tot jugant amb la fusió amb altres estils més tradicionals com el pop o el rock, en un resultat que ell mateix denomina "música urbana per identificar-s'hi". Una de les seves últimes cançons és "Walker": 


"Vaig presentar-me al Sona9 per donar a conèixer el meu projecte musical, i era un concurs que s'adequava bé a les meves circumstàncies", admet el músic. A més, explica que una de les seves principals ambicions és "continuar fent música per a ell mateix", per després compartir-la amb els altres. Pol Bordas manifesta les seves ganes de "seguir fent coses, experimentant i fent créixer aquest projecte", que amb aquest premi, només ha fet que començar.

El premi Cases de la Música té l'objectiu d'ajudar un artista a fer un salt qualitatiu en la seva carrera musical. El guardó és atorgat a la proposta amb més projecció d'entre els classificats a la fase preliminar, segons la tria de les Cases de la Música de Catalunya. El premi consisteix en un programa de tutoria (Incubadora Musical), que inclou producció, gravació, gestió, assessorament, seguiment de la trajectòria i ajut a la creació del projecte. 

El gironí expressa l'agraïment per aquest reconeixement amb les següents paraules: "aquest premi el vull agrair a totes les persones que sempre han estat allà, la meva família i els meus amics, i també a la gent sincera que fa crítiques constructives per ajudar-me a millorar, així com a tot l'equip del Sona9 i de Cases de la música."

La gala de lliuraments del Sona9 se celebrarà sense públic a causa de les mesures sanitàries pertinents, i es podrà seguir en streaming a través de www.sona9.cat i www.enderrock.cat

Torna a mirar el directe de Pol Bordas a la segona preliminar del Sona9:
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Sona9, Girona, Cases de la música, Pol Bordas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.