festivals

El Festival Càntut endarrereix la cinquena edició a l'any vinent

El festival, que s'havia de celebrar aquest cap de setmana, s'ajorna fins al novembre de 2021

Paula Grande i Anna Ferrer: «A través de la paròdia pots mostrar un punt de vista crític»

| 16/11/2020 a les 13:30h

Anna Ferrer i Paula Grande
Anna Ferrer i Paula Grande
La cinquena edició del Festival Càntut s’havia de celebrar aquest proper cap de setmana, del 20 al 22 de novembre, a Cassà de la Selva. Tot i així, davant l’ampliació de les mesures aplicades per reduir els contagis de covid-19, el festival ha hagut d'ajornar l’edició pel cap de setmana del 19, 20 i 21 de novembre de 2021.

L'organització comptava poder realitzar els concerts d’enguany malgrat tot, fins que dijous passat es va prorrogar la prohibició d’espectacles musicals i d'arts escèniques. No obstant això, el festival assegura que mantindrà tots els artistes, concerts, exposicions i presentacions programats per aquest any, reubicant-los l’any vinent.



El festival va néixer l’any 2016, com una branca del projecte Càntut. Cançons de tradició oral que, actiu des del 2012, recull i difon la música de transmissió oral de les comarques gironines. Del cançoner que han recopilat -i que encara segueix augmentant i actualitzant-se—, n’han sorgit també produccions pròpies, com el nou disc Vega (Bankrobber, 2020) de Paula Grande i Anna Ferrer -i que s'havia de presentar al festival-, o el predecessor Càntut (Bankrobber, 2016), de Carles Belda i Sanjosex.
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Paula Grande i Anna Ferrer, Càntut, Festival Càntut, coronavirus, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.