FESTIVALS

El festival Accents reprograma els concerts ajornats per la pandèmia

L'espetec final del cicle comptarà amb les actuacions de Ferran Palau, Roger Mas, Los Hermanos Cubero o l'artista flamenca Rocío Márquez

| 18/11/2020 a les 12:30h

Roger Mas
Roger Mas | Ray Molinari
A diferents indrets del Baix Camp -Reus, Cambrils i la novetat d’enguany, la Selva del Camp- s'estava celebrant la setena edició del Festival Accents, un espai de trobada dels estils rock, pop i folk dels Països Catalans. Amb les mesures sanitàries del darrer octubre, però, tot va quedar paralitzat. Ara, amb l'anunci de la desescalada progressiva, la voluntat dels organitzadors és reprogramar totes les activitats previstes. "Des d’un primer moment, la nostra intenció és recuperar tots els concerts previstos que es van haver d’ajornar”, ha recordat el director del festival Accents, Isaac Albesa.

L'edició d'enguany, la més atípica dels darrers anys, queda comprimida en un calendari curt. Tres setmanes ben intenses s'ompliran de música amb alguns dels artistes més destacats del panorama musical català, propostes flamenques consolidades i conjunts de folk amb anys de trajectòria.

Un final d'any ben musical
Així, el dijous 26 de novembre a les 20:00h, el cantant d'Esparreguera Ferran Palau actuarà al teatre Bartrina de Reus presentant el disc Kevin (Hidden Track Records, 2019)Quinze quilòmetres més enllà, a Cambrils, el dia 27 de novembre a les 20:30h al Centre Cultural tindrà lloc l’espectacle Vi, glosa i estrelles amb aforament complet des de fa setmanes. L'esperat concert de Los Hermanos Cubero serà a la sala Santa Llúcia el 28 de novembre a les 20:00h, presentant el disc Quique dibuja la tristeza (Primavera Labels/Universal Music Spain, 2018). 


El desembre s'inicia amb un plat fort, el 5 de desembre arriba la proposta flamenca de Rocío Márquez, acompanyada del guitarrista català Canito, que presentarà el disc Visto en el Jueves (Universal Music Spain, 2019). El teatre Fortuny serà el bressol d'aquest concert que forma part del minicicle Som flamencs



El teatre Fortuny també acollirà el concert de celebració dels quinze anys d’Alquimia Flamenco la nit del 12 de desembre a les 20:00h. L'endemà, diumenge 13 de desembre, el duet Isabel Vinardell & Isabel Laudenbach actuarà a les 19:30h a la Cripta de l’Ermita de Cambrils. L'espetec final i amb les entrades esgotades, correrà a càrrec del solsoní Roger Mas a la Selva del Camp, el divendres 18 de desembre a les 20:00h, al Castell del Paborde. 

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Festival Accents, Ferran Palau, enderrock, Los Hermanos Cubero, Canito, Roger Mas, Rocío Márquez

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.