ACTUALITAT

El programa 'Clipping' es trasllada a TV3

Avui a les 13:05h, TV3 emet el cinquè capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

Aquesta setmana, l’artista multimèdia i realitzadora Mar Orfila serà la protagonista de la secció “Fabricant de clips”, en un programa en què també intervindran el grup Intana i la periodista Anna Guitart

TV3 aposta per la música catalana amb el nou programa de videoclips 'Clipping'

| 21/11/2020 a les 12:00h

Intana a 'Clipping'
Intana a 'Clipping'
Avui, dissabte 21 de novembre, el cinquè capítol de Clipping s’emetrà a les 13:05h per TV3 (en comptes de pel Canal 33), dins la programació matinal de dissabte de suport a la cultura, amb la música com a protagonista. 

Aquesta setmana, l’artista multimèdia i realitzadora Mar Orfila (Mürfila) serà la protagonista de la secció "Fabricant de clips", en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Brams o Mali Vanili, a més de per als seus propis projectes musicals Mürfila i Trezor. L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista Intana, que presentarà "Per ningú".
 

Mar Orfila a 'Clipping'


La periodista Anna Guitart és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "Flor de cactus", de Joan Miquel Oliver. A "La nevera", el programa recuperarà el clip de Mishima, "Tot torna a començar".
 

Anna Guitart a 'Clipping'


En aquest cinquè capítol, a més, es podran veure els clips "Que tremolin els arbres", de la cantant Beth, i "Mil batalles", de la banda Buhos. A més, hi sortiran produccions de Jansky, de Gemma Humet i de Paula Grande i Anna Ferrer, entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Clipping, tv3, Mar Orfila, Intana, Anna Guitart, enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.