revista

Miki Núñez trenca el gel a la portada de l'Enderrock de desembre

El número 311 inclou una entrevista en profunditat amb el cantant terrassenc pel disc 'Iceberg'

També s'inclouen reportatges sobre Jimi Hendrix a Mallorca i sobre la influència de Georges Brassens

Samantha, Eduard Iniesta i Gessamí Boada són altres dels protagonistes de l'Enderrock de desembre

Buhos venç a la portada de l'Enderrock de novembre

| 01/12/2020 a les 17:00h

El número 311 de la revista Enderrock dedica la portada al cantant Miki Núñez, que publica el disc Iceberg (Música Global, 2020). El cantant terrassenc comenta en una llarga entrevista les interioritats d'aquest nou àlbum que accentua el seu vessant més pop, els seus projectes immediats i també l'experiència com a presentador del programa de TV3 Cover. La revista es pot adquirir com sempre a quioscos i llibreries, i en format digital a través de la plataforma iQuiosc.cat.

La revista d'aquest desembre també inclou entrevistes amb Samantha, que presenta el primer disc en solitari, Nada (Música Global / Universal, 2020); Eduard Iniesta, que fa un pas cap al rock d'autor amb l'àlbum Trajecte animal (DiscMedi, 2020); Gessamí Boada, que publica la seva segona referència, On començo jo (Microscopi, 2020); Segonamà, que presenta un r'n'b personal al seu tercer disc, Erial (Música Global, 2020), i l'inconfusible Tomeu Penya, que ha publicat l'EP Natura (Blau, 2020). 

La revista també inclou dos reportatges d'història musical. D'una banda, repassem la influència del cantautor de Seta Georges Brassens a la cançó catalana, a les portes del seu centenari. De l'altra, recordem l'accidentat pas del genial guitarrista Jimi Hendrix per Palma de Mallorca, l'estiu de 1968. Allà, el músic de Seattle va coincidir amb un altre il·lustre, Llorenç Santamaria, que parla a la revista de tota la seva carrera, reconeguda recentment amb el Premi Enderrock de la Música Balear a la Trajectòria 2020.

Altres continguts de la revista son un repàs als XV Premis Ovidi, els III Premis Enderrock de la Música Balear, el XIII Premi Miquel Martí i Pol i la crònica de la final del Concurs Sona9, on va imposar-se del pop íntim i elegant del quartet manacorí Reïna

A la secció Acords i desacords opinen Arnau Tordera i Ariadna Oltra, i la de Músics & Cellers és la cantant Magalí Sare qui visita el celler Albet i Noya, a l'Alt Penedès. Sílvia Pérez Cruz i Javier Colina protagonitzen La foto del mes, mentre que a El disc del mes Jordi Bianciotto analitza i comenta l'àlbum En nom de la ferida (Right Here Right Now, 2020), d'Ivette Nadal i Pascal Comelade.
 

Portada Enderrock 311 Foto: Foto: Michal Novak

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Gessamí Boada, Miki Núñez, J, Jimi Hendrix, Samantha, Magalí Sare, Eduard Iniesta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.