estrena

Batega el «Cor petit» de Júlia Mills

L'actriu i cantant Júlia Molins presenta el seu àlter ego musical a través d'una cançó nua i melancoliosa

| 03/12/2020 a les 08:30h

Júlia Mills
Júlia Mills | Laia Alberch
Diuen que hi ha tantes formes de ser com persones al món. Però, i de formes de passar una ruptura? Segurament, encara n'hi ha més; com a mínim, una per a cada ruptura. Júlia Mills tradueix la seva en quatre minuts i mig de dolçor, intimisme i alleujament. La cantant -més coneguda per la seva vessant d'actriu com a Júlia Molins (Cites, La Riera o Kubala, Moreno i Manchón)-, tot just enceta la seva carrera com a compositora, i avui en destapem un dels temes de presentació sota el nom "Cor petit". 


"Cor petit" és una cançó inèdita fruit d'una ruptura sentimental que pretén curar ferides, i cantar a aquella persona amb qui has compartit una història d'amor, i abans del comiat definitiu, tot el que ha significat per tu. "Fer cançons ha estat per mi com una medicina per curar l'ànima", admet Mills

Tot i que el temps l'ha portada pel camí escènic i audiovisual, Júlia Mills ha crescut, també, en el món musical: "Vaig començar a estudiar teatre musical quan tenia onze anys i fins als vint. Ara sentia que la música continuava perseguint-me i que havia de fer-ne alguna cosa", confessa l'artista. No obstant això, ha anat aprenent també de manera autodidacta, a base de tutorials de YouTube, i no va ser fins fa dos anys, immersa en un període de ruptura, que es va llançar a l'aventura compositiva.

D'allà en va sorgir, precisament, "Cor petit", que va destapar un broll de creativitat que ha portat a l'artista a seguir creant fins que, finalment, s'ha animat a posar-hi fil a l'agulla i entrar a l'estudi. Concretament, a L’Abuelita Studio, on ha comptat amb Stefano Maccarrone i Pol Prats a la producció. Per al videoclip que avui estrenem, Mills també s'ha rodejat de la millor companyia, amb el seu amic i actor Iñaki Mur (Merlí) a la direcció.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Cor petit, estrenes, Júlia Molins, Júlia Mills, videoclips

COMENTARIS

Cor petit

Anònim, 08/12/2020 a les 19:55

La julia molins ho fa mb .cantat en ple de amor enyorança i esplèndida molins .julia endavant en les versions catalanes nadalenques .bona puríssima del cor petit i no nadal i un 2020 i 2021 sense el perímetral ..

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.