actualitat

Miki Núñez i Gessamí Boada, protagonistes de l'Enderrock Sona de desembre

Tornem amb l'Enderrock Sona, i aquesta vegada amb públic de nou

Ja es poden reservar les invitacions per la cita de dimecres 9 de desembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Miki Núñez trenca el gel a la portada de l'Enderrock de desembre

| 04/12/2020 a les 18:00h

Enderrock Sona de desembre
Enderrock Sona de desembre
Després de 10 mesos sense poder celebrar un Enderrock Sona amb públic, l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm obre les portes i nosaltres tornem amb més ganes que mai. En l'ocasió ens acompanyaran Miki Núñez i Gessamí Boada, els artistes protagonistes de la vesprada. La cita -que també es podrà seguir en streaming- serà el proper dimecres 9 de desembre a les 18:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 311 de la revista Enderrock que té com a portada el músic terrassenc Miki Núñez.

A les 18:15h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 18:30h començarà l'Enderrock Sona amb l'actuació de Gessamí Boada. La cantautora mataronina presentarà algunes de les cançons del nou àlbum On començo jo (Microscopi, 2020). Després de la seva actuació, pujarà a l'escenari Miki Núñez, que ens explicarà els detalls del seu segon àlbum d'estudi, Iceberg (Música Global, 2020). 

Hi vols anar?
Per poder garantir les mesures de seguretat davant la covid-19, aquesta vegada només podran assistir-hi 25 persones. Les invitacions gratuïtes ja s'han esgotat, però podràs seguir tota la cita en streaming a través d'Enderrock.cat.

IMPORTANT:
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, revista, Gessamí Boada, Miki Núñez, Enderrock Sona, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.