actualitat

Marïe Pratt Trio guanyen el concurs 'Cover' versionant Buhos

En segon lloc queda Aliena, amb un cover de Nil Moliner, i en tercer, Bisuri, amb un d'Els Amics de les Arts

Així ho ha decidit el públic a través de prop de 8.000 vots

Els guanyadors han estat anunciats a la final, celebrada a través d'Instagram, d'aquest vespre

| 04/12/2020 a les 10:00h

Marïe Pratt Trio
Marïe Pratt Trio
El concurs Cover de TV3 ja ha celebrat la gran final en què ha anunciat que Marïe Pratt Trio ha estat el grup guanyador, segons han decidit quasi la meitat dels votants (prop dels 8.000), amb una versió de "Volcans" de Buhos. En segon lloc ha quedat Aliena, per la seva versió de "Déjame escapar" de Nil Moliner, i Bisuri en tercer, fent un cover de "Les meves ex i tu" d'Els Amics de les Arts. En parlem amb els guanyadors.


Per què vau triar versionar “Volcans” de Buhos?
Buhos és un grup amb molt de carisma i que transmet bones vibracions, i això és una cosa que ens encanta. I la cançó "Volcans" la vam escollir perquè vam pensar que té un missatge molt potent amb què estem molt d’acord, i vam pensar que seria molt maco transportar aquest missatge a diversos idiomes, a través d'amics nostres, i que arribés així a més persones. El lema del nostre projecte musical és “encendre cors” -de fet, serà el títol d’un dels nostres pròxims temes- i vam pensar que què millor que una cançó amb tanta força per encendre molts cors!

Us esperàveu guanyar? Us han escollit quasi la meitat de les 7.946 persones que han votat!
No! Hi ha hagut un nivell, ja no només entre els semifinalistes i finalistes, que per suposat, sinó entre tots els artistes que s'han presentat! Hem estat molt nerviosos amb cada fase del concurs, però hem treballat molt dur per donar el millor de nosaltres mateixos i estem 'volant per l’univers' per la rebuda que ha tingut per part de tothom. Estem molt, molt agraïts, ha estat una experiència brutal i no ens ho creiem. Hem aconseguit arribar a moltes  persones, a molts cors!

De les valoracions que heu rebut, quina és la que més il·lusió us ha fet?
Ens va fer molta gràcia que el Marc Bala digués que la nostra versió “podia ser un anunci de televisió”. També ens ha fet il·lusió que ens diguessin que hem donat la volta al significat de la cançó, no només a la música, o que que ens comparessin amb el tema del senyor Michael Jackson "We are the world”. I finalment que el Guillem i el Miki van dir “aquest cover és per quedar-se amb la boca oberta i no tancar-la fins que acabi, és una versió d’aquelles que vols mirar desde l’inici fins al final”.



Vosaltres, però, ja heu tret un EP amb vàries cançons pròpies. Creieu que guanyar aquest premi us pot donar un impuls, quant a visibilitat i repercussió?
Sí! Tenim un EP publicat a totes les plataformes digitals, My second chance, de 4 cançons, i el videoclip del que va ser el primer senzill: “Love”. I a més, aquest mes pujarem també a Spotify la versió de "Volcans". I sí, n'estem segurs que ens donarà moltíssima visibilitat! De fet, ja ho hem notat durant tot el concurs, i esperem que tingui molta repercussió. 


Heu pensat ja en què voleu invertir els diners del guardó? Teniu pensat gravar nous temes?
Sí! Ara al gener treurem el videoclip oficial del segon senzill, que es titula com l’EP, "My second chance", i el premi l’invertirem en un nou tema que estem masteritzant, del qual farem també videoclip, així com en la gravació de més temes que ja estem acabant de preparar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)

Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, entrevista, actualitat, Marie Pratt Trio, Cover, coverTV3, Buhos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.