actualitat

Oberta la convocatòria artística de la Fira Mediterrània 2021

​Poden presentar-s'hi propostes fins al proper 27 de gener

| 10/12/2020 a les 09:00h

Marala, a la darrera Fira Mediterrània
Marala, a la darrera Fira Mediterrània | Txus García - Fira Mediterrània
La Fira Mediterrània de Manresa celebrarà la 24a edició del 14 al 17 d'octubre de 2021. La trobada de cultura popular i músiques del món ha obert la convocatòria artística. Poden presentar-s'hi propostes fins al proper dimecres 27 de gener a les dotze de la nit. 

Com en les darreres edicions, la Fira Mediterrània estructurarà la programació de l'edició del 2021 a partir de tres claus: 

1. Mirades: propostes d'artistes que no treballen habitualment amb l'arrel i que presenten la seva particular mirada cap a la cultura popular i tradicional.

2. Joves: propostes d'artistes emergents que ja de partida han centrat el seu treball creatiu en l'arrel tradicional.

3. Present: propostes que posen l'accent en una arrel creativa que no viu aliena a la realitat que ens envolta i que a partir del llenguatge d'arrel i de la cultura popular i tradicional pot parlar i reflexionar del que passa avui a la societat.

Pel que fa als criteris de valoració de les propostes artístiques, es tindran en compte la qualitat i l'interès artístic; l'encaix amb els eixos programàtics de la Fira; el caràcter d’estrena -absoluta, a Catalunya o a l’Estat espanyol-; el recorregut potencial de la proposta; l'interès mostrat cap a la Fira com a espai de trobada, de diàleg i d’intercanvi, i la possibilitat de fer més d’una actuació per facilitar el visionat per part dels professionals acreditats.

En aquest enllaç trobareu informació completa sobre la convocatòria artística de la Fira Mediterrània.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sector musical, Fira Mediterrània, fira mediterrània de manresa, actualitat, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.