Demà comença la darrera prova del Sona 9

| 19/10/2009 a les 07:00h

Els 5 grups que han arribat a la fase final del Sona 9, hauran de tancar-se als estudis Kay de Manresa per enregistrar una cançó sota l'assessorament musical de Toni Xuclà, en la darrera prova del concurs.
Desde demà dimarts i fins dissabte les 5 bandes passaran per aquests estudis professionals de Manresa. Demà  ho faran els Fred i Son que enregistraran el tema "Plens de vida", Estúpida Erikah ho faran dimecres 21 i gravaran "1, 2, 3, diumenge" mentres que Samitier enregistraran dijous la cançó "Missatges d'aigua", un tema nou que gravaran amb secció de vents. Divendres els Mine! visitaran Manresa per gravar un tema inèdit titulat "Mira com hi va", i finalment dissabte 24 serà el torn de Minimal, que han triat la cançó "La mare absent".
El dia 2 de novembre el jurat farà públics els noms dels tres finalistes que participaran de la gran final del Sona 9, que es celebrarà el proper dimarts 10 de novembre a la Sala Bikini de Barcelona i on actuarà El Nota –guanyador de l'edició del 2008– i els Mishima com a grup convidat.
Arxivat a: Sona9