Els Amics de les Arts, Mazoni, Pep Gimeno 'Botifarra' i Quimi Portet, millors artistes del 2009 segons la crítica dels Premis Enderrock

| 12/01/2010 a les 07:00h

En el número de gener de la revista Enderrock (número 171), es fan públics els 25 millors treballs editats l’any 2009, segons la crítica. Una votació on han participat una selecció de periodistes musicals catalans per desgranar els millors discos en català de pop-rock, cançó d’autor i folk, així com el millor disc català en altres llengües.
Enguany, també s'ha volgut ressaltar el brillant moment que viu Quimi Portet, atorgant-li el guardó a Millor Artista del 2009, tant pel seu darrer àlbum com per la seva posada a escena. Un any exhuberant de qualitat i noves promeses en què l’eufòria de Mazoni (Millor Disc de Pop-Rock) s’ha contagiat d’artistes joves com Els Amics de les Arts, que a més de guanyar el premi al Millor Disc de Cançó d'Autor, s'emporten el Premi Enderrock a Millor Disc del 2009. Entre els millors, el País Valencià segueix demostrant que té artistes de primera, com Pep Gimeno 'Botifarra', autor del Millor Disc de Folk del 2009 per Te'n cantaré més de mil (Temps Record).
Arxivat a: Premis Enderrock