Ja són a la venda dels entrades pels Premis Enderrock 2010

| 26/02/2010 a les 14:00h

El proper dimarts 16 de març se celebrarà la XVl gala de lliurament dels Premis Enderrock 2010 – Premis de la Música Catalana a la Sala Bikini de Barcelona, a partir de les 20.30 hores. Com ja és habitual en aquesta gala, s’entregaran els premis als guanyadors en les modalitats de votació de la crítica i votació popular.
El presentador de la gala sera DJ Phil Musical, l’alter ego del periodista de ràdio i televisió Òscar Dalmau. Els Amics de Les Arts, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien + Cesk Freixas, Gerard Quintana, Mazoni i les Mazonis, i La Pegatina amenitzaran l’entrega dels Premis Enderrock.
El disc Bed & Breakfast (Nòmada 57 Records) d'Els Amics de les Arts ha estat escollit millor disc català de l’any segons la crítica musical dels Premis Enderrock 2009. Eufòria 5 - Esperança 0 (Bankrobber) de Mazoni ha estat considerat el millor disc de pop-rock, Te'n cantaré més de mil (Temps Record) de Pep Gimeno 'Botifarra', el millor disc de folk, i Now! (Black Pepper Records) de The Pepper Pots, el millor disc català en altres llengües. Enguany, els Premis Enderrock estrenen un nou guardó, el de millor artista de l'any. Quimi Portet ha estat guanyador d'aquest reconeixement que premia el brillant moment artístic que viu, tant pel seu darrer àlbum, Viatge a Montserrat (Música Global) com per la seva posada en escena.
Pel que fa als Premis de votació popular, La Pegatina s’ha endut el Premi de millor artista o grup de pop-rock i At Versaris, el de millor disc. En la categoria de cançó d’autor, Cesk Freixas ha estat votat com a millor artista i Gerard Quintana, millor disc. A la categoria de folk i noves músiques, Pep Gimeno ‘Botifarra’ ha repetit també com a preferit del public, enduent-se els premis de millor artista, disc i cançó per “Cant de batre”. Per la seva banda, Love of Lesbian s’ha erigit com a millor grup dels Països Catalans en altres llengües i Lax’n’Busto, el de millor DVD musical.
Durant la nit es farà públic el VIII Premi Joan Trayter a la millor producció i enregistrament sonor de l’any, i s'atorgaran els nous premis de reconeixement a la trajectòria per a la indústria musical.

Els subscriptors (majors de 16 anys) podran assistir gratuïtament al lliurament dels Premis Enderrock, sempre i quan demanin la seva invitació doble i s'imprimeixin la corresponent entrada (enviant un correu a [email protected]).Per la resta de públic, la revista ja ha posat a la venda entrades a través del web www.bikinibcn.com al preu de 5 € anticipada i de 10 € a la taquilla el mateix dia de la festa.
Arxivat a: Premis Enderrock