Els 18 classificats pel Sona 9 2010 són...

| 22/06/2010 a les 07:00h

El jurat ja ha escollit les 18 formacions seleccionades (d'entre les 142 propostes rebudes) per a la desena edició del concurs de maquetes Sona 9. Són: Albert amb l’Aigua al Coll, Joan Dausà i els Tipus d’Interès, La Rateta que Escombrava l’Escaleta, Monegre, Teteji, Bulma, Cabaret Misêria, Defelpa, L’Exèrcit d’Islàndia, La Iaia, Lluís Oliva i les Arbequines, DeBlassis, Bläue, Despertadors Atòmics, Gest, Pulpopop, Vertfosc i Nano. Ara les bandes, hauran de mostrar el seu directe.
Al Festinoval de Lleida hi actuaran els Bulma de Sant Pere de Ribes, Deblassis de Riudoms, els solsonins Despertadors Atòmics, els sabadellencs Lluís Oliva i les Arbequines, els egarencs Cabaret Misêria i La Rateta que Escombrava l'Escaleta (de Moià).
Aquest diumenge en el marc de l'(a)phònica de Banyoles hi haurà les actuacions dels gironins Vertfosc, el músic d'Orpesa Monegre, els Pulpopop (de la Selva) i La Iaia (de Vic). Les darreres actuacions seran a la sala Razzmatazz de Barcelona. Dimarts 6 hi tocarà L'Exèrcit d'Islàndia (de Terrassa), Bläue i Gest (de Barcelona tots dos) i Joan Dausà i els Tipus d'Interés (de Sant Feliu de Llobregat). Dimecres dia 7 serà el torn de Defelpa (de la ciutat comtal), Teteji (de Canet de Mar), el hip-hoper barceloní Nano i Albert amb l'aigua al coll.
Arxivat a: Sona9