Bläue, La Iaia i Pulpopop finalistes de la X edició del concurs de maquetes Sona 9

| 29/10/2010 a les 07:00h

El rock surreal dels barcelonins Bläue, el pop-folk del grup d'Osona La Iaia i el rock d'autor dels veïns del Ter Pulpopop, serà el protagonista de la gran final del concurs de maquetes Sona 9. La gran festa final de la desena edició del concurs es celebrarà el  dimarts 9 de novembre a partir de les 20:30 h. a la Sala Bikini de Barcelona (prohibida l'entrada als menors de 16 anys).
Després de l'actuació dels tres finalistes del 2010, els Mine! (guanyadors de l'any passat) s'encarregaran de presentar les cançons del seu disc Un brindis pel nen androide (Música Global, 2010) mentre el jurat delibera.

10 anys sonant
Per celebrar la desena edició del concurs, el fi de festa de la final d'enguany es convertirà en un concert molt especial. The Gruixut's es convertiran en la banda base, i convidaran a algunes de les bandes més simbòliques del concurs a interpretar els seus temes. Els Amics de les Arts ("Jean Luc"), Bikimel ("Plastik"), The Gruixut's ("Punt diari"), Ix! ("El bosc"), Manel ("Al Mar"), Rauxa ("Collarets"), Relk ("Perque tornis a mi"), Rosa-Luxemburg ("Les fades també moren"), Quim Vila ("No puc sofrir"), Miquel Abras ("Contra tu mateix") i Sanpedro ("Dalinianes").
Arxivat a: Sona9