Manel grava a Viladecans el seu nou videoclip

| 25/01/2011 a les 10:00h

El grup barceloníl ha escollit la platja de Viladecans com a escenari per enregistrar el seu últim videoclip. Els membres del grup Manel i un extens equip tècnic es van desplaçar el diumenge 16 de gener a aquesta localitat del Baix Llobrgat per gravar el vídeoclip del single del seu nou disc, segons informa l'Ajuntament de Viladecans.
Durant tot el dia, es van enregistrar les imatges d'aquest nou clip protagonitzat per l'actor Biel Duran, que segueix una estètica dels anys 20. "Buscàvem una platja que fos bonica i la de Viladecans ens funcionava bastant bé. Vam parlar amb l'Ajuntament de Viladecans i ens van dir que sí i, llavors, la vam triar. El videoclip és una història, suposo que ja ho veureu, una mica fantàstica i d'època", explica Martí Maymó, baix i clarinet del grup Manel.
Segons informa l'ajuntament de Viladecans, els integrants de Mishima també han participat en aquesta gravació, que serà el single del nou disc dels Manel que sortirà al mercat en menys de dos mesos. "És el segon disc després d'Els Millors professors europeus i hi ha cançons noves que esperem que agradin a la gent. No ens hem obsessionat amb canviar, però és evident que, quan fas noves cançons, tens ganes de fer coses noves”, ha afegit Maymó.
Arxivat a: Enderrock