Viatge transsiberià d'Els Amics

"Cançó a Mahalta" clou el concert

| 08/02/2011 a les 18:42h

 El poema de Màrius Torres popularitzat per Llach va servir perquè Els Amics de les Arts diguessin a reveure al seu públic. Ho van fer omplint per segon dia el Palau de la Música, en una nit que no oblidaran.


Ahir a la nit es van reafirmar les expectatives. Era el segon dia, però l'energia i la il·lusió dels músics era la mateixa que diumenge. Els nervis tornaven a estar a flor de pell: Els Amics de les Arts van tancar amb dues actuacions al Palau de la Música la gira de presentació de Bed & Breakfast (DiscMedi, 2009), el disc que els ha fet connectar amb el públic.
Si al vespre de diumenge el públic familiar era el gran protagonista de la platea i les grades del Palau, a la segona jornada, la d'ahir dilluns, la joventut va ser-ne la gran protagonista. Públic alçat, aplaudiments i un karaoke gegant on la gent no es cansava de cantar. La cançó més aplaudida va ser "A vegades", però el públic es va deixar sentir amb "Jean-Luc", "Bed & Breakfast" i "L'home que treballa fent de gos". A "Armengol" una corrua d'animals van pujar a l'escenari per tal d'acompanyar els quatre amics. 
Entre el públic que omplia les butaques del Palau de la Música (en un altre dels concerts del cicleBandAutors al Palau) hi havia cares conegudes (i grans seguidors del grup) com els periodistes Jordi Basté, Elisenda Roca, Manel Fuentes o Pere Mas, a més de l'enigmista Màrius Serra i l'actor i director Abel Folk.
El fotògraf Xavier Mercadé ha estat durant les dues nits captant els millors moments dels concerts que Els Amics de les Arts han fet al Palau de la Música Catalana. Aquí teniu una galeria amb les imatges de la primera nit, i aquí i aquí dues galeries de la segona. A més, hem obert un àlbum al grup de Facebook amb un grapat d'imatges del públic. Busca't i etiqueta't!
Ara el quartet se'n va uns dies de vacances, i després es tornaran a posar les piles per preparar un nou treball discogràfic. Acaba el trajecte del "Tren transiberià": parada i fonda per preparar una nova travessia.



Els Amics al Palau #2 from enderrocktv on Vimeo
Arxivat a: Enderrock