El Grup Enderrock estrena nou diari musical digital

El nou Enderrock.cat s’inaugura aquest diumenge com a complement de les tres revistes en paper i de l’iPad

| 04/02/2011 a les 18:47h

 El Grup Enderrock estrena aquest diumenge 6 de febrer nou portal web realitzant una cobertura 2.0 del concert que Els Amics de les Arts oferiran al Palau de la Música en el marc del cicle Bandautors al Palau.
 


ENDERROCK.CAT es renova per complet i es converteix en el primer diari digital de la música catalana, una plataforma web perquè amb un sol clic el lector pugui escoltar, veure i llegir tot el que sona a l’escena musical dels Països Catalans. 
El projecte digital global del Grup Enderrock, iMusic.cat, no és només un canvi de disseny del web que Enderrock va llançar a la xarxa l’any 2005, sinó que presenta una nova manera de parlar i sentir la música. ENDERROCK.CAT és un nou mitjà de comunicació musical adaptat a les necessitats d’internet i dels nous usuaris, amb un caràcter absolutament multimèdia i interactiu, que engloba un diari musical digital sobre l’espai català de música. 
A ENDERROCK.CAT hi trobareu informació i serveis musicals al minut, vídeos exclusius, reportatges audiovisuals, clips, l’agenda de concerts, blogs de músics i periodistes musicals, totes les novetats discogràfiques actualitzades de manera diària, concursos i participació... tot el que passa i sona a l’escena musical dels Països Catalans. El portal web té capacitat per desenvolupar 4 canals especialitzats de ràdio (un per a cada capçalera del grup) i 2 canals de televisió (Enderrock TV i Un Tal Jaç).
El web té també un fort component 2.0, i es vincula àmpliament a les xarxes socials Twitter i Facebook. Així mateix, també presenta una completa selecció de novetats discogràfiques, en connexió amb iTunes i Spotify. Aquest darrer aspecte permetrà accedir amb un catàleg exhaustiu de tots els artistes i produccions musicals catalanes i comprar i descarregar-se cançons.
iMusic.cat engloba els webs d’Enderrock.cat (vinculada a la revista ENDERROCK), iMedmusic.com, dedicada a les músiques d’arrel i del món (vinculada a la revista SONS DE LA MEDITERRÀNIA), Jazz.cat, amb tot el panorama del jazz, blues i les músiques improvisades (vinculada a la revista JAÇ), i 440Classica, amb tota la informació sobre la música clàssica, contemporània, antiga i òpera (vinculada a la revista 440 CLÀSSICA). El portal també és un aparador per accedir a les versions digitals de les revistes i a les seves aplicacions multimèdia per a iPad. 
ENDERROCK.CAT s’inaugura amb la cobertura 2.0 del doble concert que realitzaran Els Amics de les Artsal Palau de la Música els dies 6 i 7 de febrer. A través del hashtag #amicspalau, Enderrock.cat oferirà la cobertura al minut del que sens dubte seran els concerts de l’any. 
Arxivat a: Enderrock, corporatives