La galàxia interior de Mazoni

Enderrock estrena en exclusiva un tema del disc de Jaume Pla

| 09/02/2011 a les 18:53h

 Avui al vespre, a la Casa Orlandai de Barcelona, Mazoni oferirà en acústic les cançons del seu nou disc,Fins que la mort ens separi (Bankrobber, 2011). Us presentem "La Galàxia interior", una de les cançons del nou treball, que arribarà a les botigues dilluns 14.


La mort i l'amor són els grans protagonistes de Fins que la mort ens separi (BankRobber, 2011), el nou disc de Mazoni. Després de l'adrenalina d'Eufòria 5 - Esperança 0 (BankRobber, 9), el nou treball és musicalment més tranquil però igualment intens. "La Galàxia interior" és una cançó que parla d'escales i universos: "M'agrada molt la idea del petit i el gran: realment el cos humà és una galàxia a una altra escala. I les diferències d'escales entre diferents parts del cos deuen ser semblants al que representa un planeta respecte a l'Univers. I també és una altra de les cançons que parlen de la mort: d'algú que mor i en aquest cas, està tot sol. Si t'arriba el moment i et trobes sol, ha de ser molt fotut", explica Pla. 
La setmana vinent ja es podrà comprar el disc a les botigues. Aquesta nit, Mazoni ofereix un concert acústic exclusiu per als lectors d'Enderrock a la Casa Orlandai de Barcelona, on presentarà els temes del seu nou disc. Les vuitanta entrades a la venda estan exhaurides des de fa setmanes. 

La Galàxia Interior (Mazoni)
 
 
Arxivat a: Enderrock, Sisa, Decennals