Amb Mazoni fins que la mort ens separi

Clip de la presentació del nou disc a la Casa Orlandai de Barcelona

| 14/02/2011 a les 09:54h

Fins que la mort ens separi (BankRobber, 2011) és el nou disc de Mazoni, que avui arriba a les botigues. Enderrock.cat ofereix un clip amb la presentació en exclusiva que el músic de la Bisbal va fer dimecres 9 de febrer a la Casa Orlandai davant de vuitanta persones.
El concert de la Casa Orlandai, realitzat en format acústic amb Jaume Pla 'Mazoni' emprant només piano, teclats, guitarra i una bona col·lecció de pedals, va servir perquè el músic bisbalenc estrenés oficialment en directe els temes del seu nou disc, acabat de sortir del forn. Els assistents al concert, organitzat per Enderrock i el segell BankRobber, van ser els primers de tenir a les seves mans el nou treball de Jaume Pla.
Fins que la mort ens separi és el sisè treball d'estudi de Mazoni, protagonitzat per temes com la mort i per l'amor, i on Pla s'acosta al pop i trenca amb la contundència festiva d'Eufòria 5 - Esperança 0 (Bankrobber, 2009), el seu anterior treball. Jaume Pla explica: "A l'hora de tocar i presentar les noves cançons, de vegades no sé què dir. Amb l'anterior treball era: 'Vinga, eufòria! Tothom amunt'!. Ara és diferent". Segons Pla, "és un disc per escoltar-se a casa, de certes hores de la nit, amb l'objectiu d'enlairar-nos una mica del món real". 

Arxivat a: Enderrock, nou, mazoni, les, botigues, fins que la mort ens separi, Mazoni, disc