Concurs de ball folk Robert Pellicer

L'associació QRambla engega un certamen adreçat a grups novells de música folk

| 17/02/2011 a les 14:59h

El 28 d'abril la Rambla de Girona acollirà un nou concurs de ball folk en memòria del músic Robert Pellicer.

QRambla ha organitzat per aquesta primavera un concurs per a grups novells de música folk. El concurs ha estat creat per retre homenatge al músic Robert Pellicer i, en record seu, donar suport als grups de música tradicional i folk emergents. El guanyador obtindrà un premi de 400 € i l'oportunitat de tocar al Folc de Sant Joan, el festival que QRambla organitza cada any a Girona per la revetlla de Sant Joan.
La final del concurs (que té la col·laboració de l'AMTP, l'Ajuntament de Manresa i la revista Sons) tindrà lloc el 28 d'abril a la Rambla de Girona. El certamen està destinat a grups novells amb un repertori ballable, que encara no tenen una trajectòria o vinculació professional amb la música. El termini d'inscripció és el 15 d'abril. Més informació, inscripcions i bases: www.qrambla.cat/concurs-robert-pellicer.html

Pel que fa a la resta del cicle QRambla de Primavera, actuaran a la Rambla de Girona Ratafia (24 de març), Escamot Diatònic amb Perepau Jiménez (31 de març), Duo Absynthe (7 d'abril), La Sonsoni (21 d'abril), Guirigall (5 de maig), balls al carrer amb Francesc Tomàs 'Panxito' (12 de maig), Ministrils del Rosselló (19 de maig), Duo Marco Pol (26 de maig), balls cantats amb Ramon Manent (2 de juny) i Ministrils de Sant Vicens (9 de juny), i a més hi haurà dos escenaris lliures (14 d'abril i 16 de juny).
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Qrambla, Robert Pellicer, concurs