Manel, el tema del dia a Twitter

Avança noves cançons

| 24/02/2011 a les 10:12h
Arxivat a: Enderrock, manel, portada, març
Segueix la gimcana per anar descobrint com sonaran les cançons del segon disc de Manel: aquesta matinada, el quartet ha penjat dues cançons a la xarxa i ràpidament s'han convertit en trending topic a Twitter.


La setmana vinent Enderrock publicarà el número de març de la revista amb la portada dedicada al grup, una entrevista exclusiva i un llibret amb una biografia il·lustrada on Manel comenta la seva trajectòria a partir de fotografies inèdites.
Manel continua innovant: davant la dicotomia de treure un senzill, han decidit penjar dues cançons perquè el públic decideixi. Els temes van començar a sonar ahir al vespre al programa Cabaret Elèctric d'iCat FM i fins i tot van sonar en els programes esportius de la cadena. Aquest matí, el grup ha fet pública la portada del seu segon disc, 10 milles per veure una bona armadura (DiscMedi/Warner, 2011).
Pel que fa a les cançons, "Aniversari" és el tema que protagonitzarà el clip que van enregistrar fa uns dies a Viladecans. Es tracta d'un videoclip protagonitzat per l'actor Biel Duran, amb estètica dels anys vint i amb la participació dels membres de Mishima. La cançó, amb un marcat accent coral i fantasiós, narra la història d'un personatge que s'introdueix en el desig d'una persona que fa anys en el moment de bufar les espelmes. "Boomerang", el segon tema, parla sobre records d'infantesa.
El primer concert de la nova gira de Manel serà el 26 de març al Teatre Bartrina de Reus, el segon a Tordera, el tercer a Vic. Ja no queden entrades per a cap dels tres. La marató continua el 9 d'abril a Terrassa, el 15 a Sevilla i el 16 a Vilanova de Bellpuig. El 14 de maig es posaran l'armadura a Torelló, el 21 a Berga i el 28 a Girona. També actuaran al South Pop Festival de Sevilla, el proper 15 d'abril.
El grup ha fet públic també el tracklist del disc:

01. Benvolgut
02. La cançó del soldadet
03. El gran salt
04. Boomerang
05. La Bola de cristall
06. Aniversari
07. Flor Groga
08. Criticarem les noves modes de pentinats
09. El Miquel i l'Olga tornen
10. Deixa-la, Toni, deixa-la

Ivette Nadal
Ivette Nadal | Juan Miguel Morales
Estrenem una cançó d'Ivette Nadal que es podrà sentir en directe durant la primera de les projeccions del cicle 'Cinema i Cançó'
Möndo Loco
Möndo Loco | Arxiu grup
Avancem la cançó "Trenca amb el compàs", un tema que s'inclourà en l'àlbum 'Dueños de Nada', que es publica demà
Xavier Baró
Xavier Baró | Juan Miguel Morales
Estrenem el romanç "Primavera a la tardor", del cantautor de Ponent
Joana de Diego
Joana de Diego | Arxiu de l'artista
Estrenem el primer avançament en forma de videoclip del duet | Els músics estan preparant el seu EP de debut
Fotograma del videoclip
Fotograma del videoclip
La cançó és iniciativa de la Plataforma en Defensa de l'Ebre i vol commemorar els seus divuit anys d'existència | Hi participen grups com Pepet i Marieta, La Pegatina, El Diluvi i Ebri Knight, entre d'altres