Us presentem 'Clint Eastwood'

Enderrock.cat avança el primer senzill de 'Lamparetes', el nou disc d'Antònia Font

| 21/03/2011 a les 23:59h

El 12 d'abril els mallorquins Antònia Font trenquen el silenci amb un nou disc titulat Lamparetes, que autoeditaran a través del segell Robot Innocent. El primer senzill es diu "Clint Eastwood" i el podeu sentir en aquesta notícia.


“Qui dubta de Clint Eastwood mirant el Gran Cañón del Colorado?” Aquestes són les primeres paraules que hem pogut sentir del nou disc d’Antònia Font, titulat Lamparetes, un treball que editaran amb el seu propi segell, que han batejat amb el nom Robot Innocent. Així comença un compte enrere que s'acabarà el proper 12 d'abril amb la sortida del disc (físic i digital) i la corresponent gira de presentació que durà Pau Debon (veu), Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (baix) i Pere Manel Debon (bateria) una altra vegada plegats als escenaris.

Primers concerts
El 26 d'abril estrenaran el nou disc al Teatre Principal de Palma, amb les entrades exhaurides des de fa dies. La gira continuarà a Barcelona (28, 29 i 30 d'abril al Casino L'Aliança del Poble Nou, entrades exhaurides per als dos primers dies), l'Ateneu L'Aliança de Lliçà d'Amunt (6 de maig), el festival In-Somni de Girona (7 de maig) i el Teatro Lara de Madrid (24 de maig).
El nou disc d'Antònia Font arriba tres anys i mig després del seu darrer treball, el directe Coser i cantar (Blau-DiscMedi, 2007), i gairebé cinc anys després del seu últim disc d'estudi, Batiscafo Katiuskas (DiscMedi, 2006).

"Clint Eastwood", primer senzill del nou disc d'Antònia Font, titulat Lamparetes
Arxivat a: Enderrock