Joan Amèric tanca el BarnaSants

L'Auditori acull el concert de cloenda del cantautor i l'entrega dels Premis

| 14/04/2011 a les 11:00h

Eduard Iniesta, Joan Isaac i Enric Hernàez són els guanyadors de la primera edició dels Premis Barnasants, que s'entreguen avui a L'Auditori coincidint amb la cloenda del festival.


Joan Amèric torna a tocar al BarnaSants després d'onze anys i ho fa per gravar un disc en directe. Actuarà amb la presència de col·laboradors habituals com Miguel Ángel Vera, Rafa Martín i Eloi López, a més de músics convidats especialment per a l'ocasió com Borja Penalba (acordió i guitarra), Nacho Lesco (piano) i Eduard Iniesta (mandola i arxillaüt). La nit d'avui tindrà també com a protagonistes Raimon, que recull el Premi de Reconeixement a la Trajectòria, i Antonio Franco, Premi a l'Activisme Cultural.
Precisament Eduard Iniesta és un dels tres guanyadors dels Premis BarnaSants 2011 pel seu concert al festival, juntament amb Joan Isaac i Enric Hernàez. Iniesta hi presentava el disc i espectacle conceptual Els set pecats (Temps Record, 2011); Joan Isaac va presentar amb molta desimboltura al BarnaSants les noves cançons d'Em declaro innocent (DiscMedi, 2011); mentre que Enric Hernàez, que ja havia gravat al mateix festival el directe 360 llunes (DiscMedi, 2010), en va fer una presentació rodada i acurada. Totes tres propostes rebran el seu reconeixement avui a L'Auditori de Barcelona, en una vetllada que també tindrà com a protagonistes destacats Raimon, que recull el Premi de Reconeixement a la Trajectòria –com ho va fer l'any passat Roberto Vecchioni, gran triomfador de l'última edició de la Nit de San Remo–, i Antonio Franco, Premi a l'Activisme Cultural –que l'any passat va rebre Sergio Sacchi, director del Club Tenco–.
Optaven als guardons BarnaSants 2011 els recitals dels vint-i-cinc artistes.


Arxivat a: Enderrock