Ja és primavera al CAT

Miquel Gil, Riu, Oriol Tramvia i Verdcel, aquest maig al Centre Artesà Tradicionàrius

| 06/05/2011 a les 06:59h

Amb el concert d'avui amb el jove grup Riu, el CAT enceta un cicle primaveral per on passaran també Miquel Gil, Oriol Tramvia i VerdCel.


‘Serà el vent que fa olor a porrat/ o el primer foc, que avisa de festa/ o potser siga el cor que et reventa/ o l’estora de verds, que ja aplega...’ Aquests versos que cantava Miquel Gil a “Primavera”, una de les joies d’Orgànic (Sonifolk, 2001), ens poden servir per presentar-nos una nova tanda de concerts al C.A.T. que coincideixen amb l’esclat vital que suposa la fi de l’hivern; quatre concerts variats per als quatre divendres de maig.
A més de Miquel Gil, que el 20 de maig estrenarà el seu nou àlbum, Per marcianes, s'hi presentarà una nova proposta de Sant Boi de Llobregat, Riu (6 de maig), i es podran escoltar els 60 Oriols, o el que és el mateix, la manera amb què l’inclassificable Oriol Tramvia celebra el seu seixantè aniversari (13 de maig), mentre que el grup d’Alcoi VerdCel (27 de maig) tancarà la gira de concerts del seu reeixit projecte Petjades, on recrea a la seva manera les cançons de Raimon.

Foto: Riu

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Riu, CAT