Botifarra i Miquel Gil a la tele

El 'Rodasons' emet a partir de demà el concert dels dos cantaors al cicle Bandautors al Palau

| 13/05/2011 a les 14:59h

A partir de demà, el programa Rodasons (Canal 33, 11 h) anirà emetent en diversos programes el concert que Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra' van oferir al Petit Palau de la Música en el cicle Bandautors.


El passat 21 de gener, el nou cicle Bandautors al Palau, amb la col·laboració del XXIV festival Tradicionàrius, va organitzar un doble concert al Petit Palau de la Música de Barcelona, on van intervenir dos dels intèrprets amb més projecció de la música tradicional valenciana: Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra'.
Amb aquest atractiu cartell, el programa Rodasons dóna inici a la temporada d’emissions de concerts enregistrats amb unitat mòbil a l’esmentat XXIV Tradicionàrius. Començarà amb l’actuació de Botifarra, que va presentar-se al Petit Palau al capdavant de la seva rondalla. Demà emetrà la primera de les dues parts del concert del cantador de Xàtiva. A continuació, serà el torn de Miquel Gil i el seu grup, que també protagonitzarà un parell de programes, i finalment s'oferirà el final de festa amb tots dos artistes cantant junts.
 
PEP GIMENO 'BOTIFARRA'
Petit Palau de la Música (Barcelona), 21 de gener del 2011
Cicle Bandautors al Palau / XXIV Festival Tradicionàrius
 
Primera part:
 
1. La folia
2. La versà
3. Romanç de les jugadores de burro
4. Jota de Xàtiva
 
Formació
Pep Gimeno 'Botifarra': veu i percussió. Néstor Mont: guitarra. Paco Lucas: llaüt i saz. Juanjo Blanco: bandúrria. Pere Ródenas: contrabaix

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Bandautors, Rodasons, Botifarra, Miquel Gil