Carles Dénia canta al Paradís de les Paraules

El protagonista del Sons 22 explica el seu nou projecte i canta a Vilaweb.

| 31/05/2011 a les 11:42h

Carles Dénia va passar-se la setmana passada gravant el seu nou disc a Gandia amb una superbanda. Abans, però, va passar per Vilaweb, on va cantar un parell de peces i va oferir una entrevista que es publica avui.


A El paradís de les paraules (Comboi Records, 2011), Carles Dénia posa veu i música als exquisits versos dels poetes andalusins, provinents de pobles de l'actual País Valencià en la seva majoria. Com a aliat perfecte en aquest ambiciós projecte ha tingut l'escriptor i traductor de Beniopa Josep Piera.
Pel que fa a la nòmina de músics que l'acompanyen, és de luxe: Albert Sanz (piano, teclats), Efrén López (cordes), Tóbal Rentero (cordes), Mario Mas (guitarra, llaüt) i Aleix Tobias (percussions).
A més d'explicar què l'ha motivat a gravar El paradís de les paraules, el protagonista de la revista Sons de maig-juny va oferir dues peces: un cant de batre i l'extraordinària composició "Deixeu-vos de retraure'm les passions", sobre un poema de l'hedonista Ibn Sahl.
Carles Dénia presentarà El paradís de les paraules el 21 de juliol a la Universitat d'Estiu de Gandia, i el 5 d'agost al festival PortalBlau de l'Escala.

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Carles Dénia