Una nit de trobadors i circ

Crònica del concert de La Troba Kung-Fú a la carpa del Circ Cric

| 06/06/2011 a les 07:00h

Dimecres passat els joglars de la Garriga van omplir a vessar la sala Apolo de Barcelona, transportant al públic de la ciutat comtal a una gran revetlla. Dos dies més tard, la festa de La Troba Kung-Fú tornava a ser la protagonista, però en aquest cas de la segona edició del Festival Circ Cric, a Sant Esteve de Palautordera.
Ho feien una setmana després d'Albert Pla, amb qui han compartit el protagonisme musical d'un festival encapçalat per l'energia de Tortell Poltrona, amb les propostes de circ com a grans protagonistes.
La Troba Kung-Fú se sentia com a casa, no només per la proximitat física (entre la Garriga i Sant Esteve de Palautordera només hi ha 30 km), també per la complicitat dels projectes. Tortell Poltrona i Joan Garriga s'admiren l'un a l'altre: la passió per les seves professions és, molt probablement, el que ha fet que els seus projectes (tan el Circ Cric com La Troba) tinguin molts punts en comú. La de divendres va ser una vetllada on la màgia del Circ Cric (encapçalat per Tortell Poltrona) va gaudir de la banda sonora de La Troba Kung-Fú...


Arxivat a: Enderrock