L'Acústica celebra 10 anys cantant a Dalí

El festival de Figueres celebra l'aniversari amb l'espectacle 'Salvador Dalí Canta'

| 16/08/2011 a les 07:00h

Què tenen en comú Estrella Morente, Anna Torroja, Amaral, Martirio, Nacho Vegas, Cristina Rosenvinge, Albert Pla, Love of Lesbian, Gerard Quintana i Pau Riba? Són les dotze veus que s'acompanyaran del poeta Enric Casasses i la ballarina Sol Picó per interpretar els poemes de Salvador Dalí acompanyats de l'orquestra de Pascal Comelade: el festival Acústica celebra els 10 anys amb un gran espectacle.



Han batejat el projecte Salvador Dalí Canta, i es podrà veure durant dues jornades (divendres 2 i dissabte 3 de setembre) a la plaça Gala Dalí (en un auditori a l'aire lliure amb la capacitat limitada a 600 persones). Dotze veus catalanes i internacionals d'àmbits tan diversos com el pop, la cançó i el flamenc se sumaran als versos de Casasses i la dansa de Sol Picó per interpretar per primera vegada els poemes de Salvador Dalí, tots plegats acompanyats de l'orquestra de Pascal Comelade.
A més, Amanda Lear i Alice Cooper, dues amigues íntimes de Dalí, es presenten en un vídeo inèdit declamant els seus versos preferits de l'artista, i es converteixen en padrines de l'espectacle. És una iniciativa amb direcció artística del periodista Pep Blay i del director de l'Acústica, Xavi Pascual, amb la col·laboració del Centre d'Estudis Dalinians de la Fundació Gala – Salvador Dalí.

Arxivat a: Enderrock