El Grup Enderrock llança la revista 440 Clàssica

La publicació es presentarà el dimarts 28 de juny al Saló del Tinell de Barcelona

| 22/06/2011 a les 07:00h

El Grup Enderrock presenta aquest mes de juny una nova capçalera. Es diu 440 Clàssica i girarà entorn de la música clàssica, contemporània, antiga i l'òpera. Tindrà una difusió nacional, amb un llançament inicial de 10.000 exemplars i 130 pàgines de continguts: reportatges i entrevistes en profunditat, una àmplia secció de discos, DVD i multimèdia, biografies de compositors catalans i internacionals, clàssics i emergents, i anàlisi de les obres referencials de la història. 


Juntament amb cada exemplar es distribuirà un DVD o CD relacionat amb la temàtica central del número. La portada del primer número la protagonitza Jordi Savall, que acaba de rebre el premi Léonie Sonning 2012, considerat el Nobel de la música. La revista s’acompanya de la versió catalana –fins ara inèdita– del DVD documental A la recerca del so perfecte, sobre el mestre Savall.
440 Clàssica és la quarta capçalera del Grup Editorial Enderrock i neix com una publicació musical multimèdia –en paper, format digital per a tablets i diari digital a la web i xarxes socials– dedicada a la música clàssica, antiga, contemporània i òpera. La revista vol ser un nou mitjà de referència per a melòmans i professionals que aporti opinió, anàlisi i reflexió, amb un tractament modern i de caràcter interactiu.
La portada del número 1 de 440 Clàssica la protagonitza Jordi Savall, que acaba de rebre el premi Léonie Sonning 2012, considerat el Nobel de la música. La revista s’acompanya de la versió catalana –fins ara inèdita– del DVD documental A la recerca del so perfecte, sobre el mestre Savall. Aquest número d’estiu de la revista inclou, a més, un suplement amb una extensa guia amb els principals festivals d'arreu dels Països Catalans.
La presentació de 440 Clàssica tindrà lloc el proper dimarts 28 de juny, a les 13 h, a la sala Martí l’Humà del Saló del Tinell de Barcelona. L’acte serà presentat pel periodista Marcel Gorgori i hi intervindran el músic Jordi Savall; el Secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Josep Martí; el director de l’Institut Català de les Indústries Culturals, Fèlix Riera; el poeta i director de la Fundació Carulla, Carles Duarte; el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, i el conseller editorial de la revista 440 Clàssica, Oriol Pérez i Treviño.


Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, corporatives, 440 clàssica