Bläue toquen a Glastonbury

Els guanyadors del Premi Èxit del Sona 9 2010 participaran al mític festival

| 22/06/2011 a les 15:00h

L'endemà de la mort de Jimi Hendrix, el 1970, es va celebrar la primera edició del festival de Glastonbury. Des d'aleshores, aquesta cita a la granja Worthy no ha fet més que créixer i convertir-se en un referent internacional. Enguany, Bläue són allà per participar en una nova edició del festival, que s'engega avui i s'allargarà fins diumenge.


"Anem a Glastonbury convidats pels organitzadors de la carpa HMS Sweet Charity de l'àrea The Park, i tocarem a diferents espais durant tots els dies que duri el festival (del 22 al 26 de juny) dins el marc de les eclèctiques i improvisades celebracions de The Park", explica el cantant de Bläue, Adrià Casas. A hores d'ara, ell i el guitarrista Bernat Mestres ja són a la Pilton Farm d'aquesta població anglesa en representació del grup.
Des d'avui i fins diumenge aquest parell de músics faran diversos concerts acústics en diferents espais i carpes del mític festival: "Formarem part del cartell d'activitats i festes alternatives que se celebren entorn als escenaris principals. A més a més, com és habitual en aquest festival, tothom anirà disfressat i tot tindrà una ambientació estrambòtica i exòtica. Si l'any passat el festival es va convertir en un mapa d'activitats tribals, aquest any s'ha decidit que tots hem de ser mariners i marineres del segle XVIII, per tant l'esperit serà el d'una macrofesta plena d'imprevistos aquàtics", afegeix Casas.
A més de les adaptacions de les cançons de Bläue en electroacústic (guitarra elèctrica, guitarra acústica i algunes bases electròniques), també tenen intenció d'acompanyar altres artistes, com Suri Sumatra o la Molly Carrol, adaptant cançons mesclant els estils de cadascú. "Per a nosaltres és un gran honor formar part activa d'una de les festes musicals més importants del món. Encara que actuem dins el marc de les celebracions alternatives, és evident que és una gran oportunitat: serem al cor d'un dels festivals musicals més grans (hi caben prop de 800.000 persones), que acull una infinitat d'artistes extraordinaris de tot el món i d'allò més eclèctics", conclou Casas.
Arxivat a: Enderrock