El Tradicionàrius de Roquetes sobreviu concentrat

Quicos, Jaume Arnella i Jordi Fàbregas, aquest dissabte a l'Hort de Cruells

| 26/08/2011 a les 10:33h

La crisi està malmetent els pressupostos públics destinats a la cultura. Però hi ha iniciatives que no es deixen perdre. El Tradicionàrius de Roquetes celebra el dissabte 27 d'agost una XVIII edició concentrada en un sol dia, amb la participació dels Quicos, Jaume Arnella, Jordi Fàbregas i, sobretot, molta jota.


Ja fa una pila d'anys que Túbal i l'Ajuntament de Roquetes organitzen, cada darrer cap de setmana d'agost, L'Hort de la Música. O el que és el mateix, el Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre. Enguany, la festa ha patit una retallada pressupostària important, però els seus impulsors estan decidits a no deixar-la perdre, i per això han ideat la festa oberta 'Visca el Tradicionàrius', que es farà a l'Hort de Cruells de Roquetes al llarg d'aquest dissabte.
La programació, confeccionada gràcies a la participació desinteressada de tots els músics, és la següent:

17 h Trobada de Puntaires
18.30 h Obertura de la Fira d’Artesans
De 19 h a 21 h Tallers de jota cantada i cant improvisat amb Artur Gaya i de jota ballada amb el col·lectiu La Jota a la Plaça.
22.30 h L’Hort de Cruells. Festa oberta Visca el Tradicionàrius amb la col·laboració de Jaume Armella,
Jordi Fàbregas (d’El Pont d’Arcalis), Riu en so, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Grallers de Roquetes, Joseret, La Jota a la Plaça i PD Petit.



Arxivat a: Sons de la mediterrània, Tradicionàrius, Roquetes, Quicos