Els camaleons del folk, al Vendrell

Tazzuff tanca aquest dimecres el cicle Música a la Vila

| 30/08/2011 a les 06:59h

Cada dimecres d'agost, la plaça Tívoli del Vendrell ha acollit el cicle de folk Música a la Vila, que es tanca demà dimecres amb els guanyadors del III Concurs Sons de la Mediterrània: Tazzuff (22 h, accés lliure).


Després d'un estiu intens en què han tocat en escenaris com el FIMPT de Vilanova i la Geltrú, el Vall a Vall de Llívia o el festival Andanças de Portugal, Tazzuff enllesteixen aquests dies el seu primer disc, Camaleons daltònics (Temps Record, 2011). I avui, dimecres 31 d'agost, acomiadaran el XXIII cicle Música a la Vila del Vendrell, a partir de les 22 h a la plaça de Tívoli.
El grup, que ha decidit titular així el seu àlbum perquè els seus integrants són com uns camaleons que aporten nous i diversos colors al ball folk, actuarà també a la propera Fira Mediterrània. Serà el diumenge 6 de novembre a la Taverna de la Fira (17 h). Una de les composicions del nou repertori del grup, "Un moment", es pot escoltar al CD recopilatori de la Fira, que s'encarta amb el número 24 de la revista Sons de la Mediterrània.
Qui vulgui conèixer millor els Tazzuff, pot veure aquest vídeo-presentació:


Arxivat a: Sons de la mediterrània, Tazzuff, El Vendrell