Sopa assaja al Sant Jordi Club

Davant de 200 persones

| 07/09/2011 a les 10:33h

Els tres concerts que farà Sopa de Cabra els dies 9, 10 i 11 de setembre al Palau Sant Jordi no seran els únics que realitzarà el grup gironí a Barcelona. Ahir, la banda va fer un assaig amb públic al Sant Jordi Club, al qual van assistir unes 200 persones, segons ha confirmat a Enderrock fonts de The Project, la promotora de l'esdeveniment.


Al concert del Sant Jordi Club, obert només a familiars i amics de la banda, hi van assistir 200 afortunats que van poder escoltar per primera vegada com sonen els Sopa de Cabra de 2011 en directe. El grup va voler fer aquest recital per foguejar-se en directe dalt d'un escenari de debó, després de dos mesos d'intesos assajos a Montfullà.
El recital del Sant Jordi Club ha estat l'únic assaig amb públic de Sopa de Cabra. El dijous 8, segons han confirmat també fonts de The Project, el grup farà un assaig sense públic al mateix Palau Sant Jordi. En cas que finalment el concert s'enregistrés per televisió, una possibilitat que de moment segueix sense confirmar-se, el de dijous seria també un assaig amb càmeres. En cas que no s'enregistri, l'assaig servirà perquè els Sopa facin la posta apunt definitiva abans de l'estrena.
Arxivat a: Enderrock